Бутербродики "Миттєві"

Час приготування: 10 хв.

Кількість порцій: 9

Складність: не визначена

Як приготувати

Поки на плоскій тарілочці влаштовуються скибочки батона, беремо вилочку і, як бачите на одній з фотографій, робимо з її допомогою дірочку в одежинці нашого паштєтіков і випускаємо з нього тоненьку змійку, яка від радості, що опинилася на волі, починає рухатися по нашим скибочкам в безладному напрямку, утворюючи при цьому витіюваті узори- що нам і було потрібно. А отримані в процесі її руху порожнечі відразу ж заповнюємо ікоркою - вона прекрасно вкладається в них не маючи можливості викотитися від туди (не дивлячись на те, що дуже хочеться). Наступний крок - подрібнюємо ножем наш помідорчик і ховаємо під ним нашу ікорка. Солити не раджу, а от для тих, хто любить "погарячіше", пропоную посипати свіжомеленим чорним перчиком і прикрасити зеленню - краще, звичайно, укропчиком, але в мене в даний момент його не виявилося і довелося обійтися петрушкою ... Пробуйте на здоров'я! !!

Інгредієнти

9 скибочок батона

печінковий паштет в упаковці по 120 г.- 1 шт.

1 баночка штучної ікри (100 г.)

1 помідор (не маленький)

перчик мелений за смаком

 

Інші рецепти

Вітамінний компотік (бабусин рецепт)
Фаршировані кабачки в сирному соусі
морква по-корейськи
Шоколадні тріщинки
Зимова черешня
Корисне желе
Кабачки фаршировані
м'ясний рулет з печінкою