Паста з баклажанів

Складність: не визначена

Як приготувати

Пасту відварити в підсоленій воді.

Кабачок, перець нарізати кубиками, шампіньйони подрібнити, обсмажити на олії, посолити, додати спеції, базилік. Потім вливаємо вершки і тушкуємо до загустіння.

Баклажани нарізати тонкими пластинками, посолити, скропити соєвим соусом (не переборщіть, він солоний) і рослинним маслом, обсмажуємо.

Форму змащуємо маслом, обкладає пластинками баклажан, всередину поміщаємо пасту з овочами.

Перевертаємо на блюдо з листям салату, знімаємо форму. Зверху посипаємо тертим сиром.

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

2 баклажана,

1 молодий кабачок,

0,5 маленької банки консервованих печериць,

150-200 мл 33% -их вершків,

50 г твердого сиру,

рослинна олія для смаження,

сіль, перець за смаком,

базилік сушений,

соєвий соус

 

Інші рецепти

Вірменський перець
Соус з каррі (не зловживати)
козацькі голубці
Салат Грибочки на відпочинку
Фаршировані перці з сирним соусом
Курка гриль по-домашньому
Кренделі виборзькі
Печеня з яловичини з м'ятою і каперсами