Фарширована цвітна капуста

Кухня: Російська

Час приготування: 1 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Як приготувати

З цвітної капусти акуратно вирізати качан але не вщент і відварити в підсоленій воді 5-10хв. остудити.

Дрібно нарізати цибулю (можна і часник) змішати з фаршем, сіль перець.

Акуратно начиняємо капусту проштовхуємо фарш між відгалуженнями.

Чи не переварачівая обмазуємо майонезом і ставимо в духовку на 30-40мін.200 °.

Остудити.

І тепер переварачіваем її на блюдо.

Соус:

Огірки і яблука дрібно порізати, змішати зі сметаною і майонезом (соусу повинно бути багато)

Обливаємо капусту соусом і прикрашаємо

Інгредієнти

1 середній качан цвітної капусти

250-300 г м'ясного фаршу

1 цибулина

сіль, перець - за смаком

зелень петрушки для прикраси

3 ст. л. сметани

6 ст. л. майонезу

3 солоних огірка

1 кисле яблуко

 

Інші рецепти

Човники з сиром
Салат з тушкованого м'яса
Консервація Засолка огірків на зиму 2
Курячий салат з грейпфрутом
ПОНЧИКИ З НАЧИНКОЮ
окіст глазурований
Тістечко Наполеон (Mille-feuilles)
Свинина з корнішонами і гірчицею