"Аджика" з кабачків

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Приправа з кабачків

Як приготувати

Очищений кабачок пропустити через м'ясорубку.

 В окремий посуд також пропустити через м'ясорубку часник, зелень, гіркий перець.

 У прокручений кабачок додати томат-пасту, цукор, сіль, рослинне масло, і поставити на вогонь. Варити 25 хвилин.

 За 5 хвилин до закінчення варіння додати суміш часнику і гіркого перцю і влити оцет.

 Розлити в сухі чисті банки і закрити. Перевернути догори дном і накрити ковдрою.

Інгредієнти

2 кг очищених кабачків

 400 г томатної пасти

 2 ст. ложки солі

 200 г цукру

 100 г 9% оцту

 10 зубчиків часнику

 гіркий перець за смаком

 1 склянка рослинного масла

 зелень

Про рецепті

Цей рецепт для тих, хто не знає куди подіти кабачки. У сухому прохолодному місці прекрасно зберігається. У нас довго не варто. Чоловік кабачки терпіти не може, а фальшиву аджику їсть за милу душу вже через кілька днів після консервування.

 

Інші рецепти

Маффіни - яблучно-морквяні ... і не тільки
Сирні кошички з сирним кремом і грушею
Кабачок НЯМ
Салат Олівьюшечка (варіант)
Гнізда з овочами
Щасливі Лисички! :)
Запіканка сирна
Варення ЛАКОМКА з агрусу