Рисова локшина з креветками

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Рисова локшина з креветками і мідіями

Як приготувати

Рисову локшину відварити відповідно до інструкції на упаковці.

У сковороді нагріти олію, викласти подрібнений шпинат і креветки, посолити. Пасерувати на повільному вогні 2 хв.

Потім додати сметану і пасерувати ще 3 хв.

Локшину викласти порційно, зверху додати шпинатному-креветочной суміш.

Смачного!

Інгредієнти

рисова локшина - 150 г,

креветки очищені - 200 г,

шпинат - 100 г,

сметана - 3-4 ст. л.,

рослинне масло - 3 ст. л.,

сіль

 

Інші рецепти

кошички з фруктами (вітамінні)
печиво щастя по домашньому)
Помідори з виноградом (варіант)
салат з грушею
Курочка під вершками
Овочеві роли з сиром
суп-пюре з кольрабі
Бурякова ікра