Форель з соусом, запечена у фользі на мангалі.

Час приготування: 30 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Форель почистити і промити. Приготувати соус: майонез + часник (дрібно порізати) + кріп і петрушка (дрібно порізати) + сіль і перець + сік 1 лимона (порізати на кругляши і видавити кожний). Соус добре перемішати. Кругляши лимона залишити. На фальгу покласти нашу форельку і обмазати соусом з усіх боків і всередині-не шкодуючи ... все до крапельки. Цибулю порізати кільцями і обкласти рибу знизу і зверху і всередині ім. Зверху покласти кругляши лимона. Загорнути нашу красуню в фальгу в кілька шарів ... щоб без щілин. Запікати в мангалі хвилин 25.

Інгредієнти

1 форель, 2 головки цибулі, 4 зубчики часнику, 150г майонезу, кріп і петрушка-пучок, 1 лимон, сіль і перець за смаком.

 

Інші рецепти

Риба, запечена в пергаменті з овочами
Panini bianchi - Паніні (булочки)
ВАРЕННЯ З Ранеток
Оладки з яблуком
Знову баклажани
Банани в кунжутною карамелі
Розсольник по польськи
Бананові сирники