Салат АРМЯНСЬКЕ НАГІР'Я

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Як приготувати

баклажани розрізати маленькими кубиками, обсмажити на сковороді з рослинним маслом, також розрізати маленькими кубиками м'ясо і обсмажити, волоські горіхи подрібнити, часник-через прес, змішати баклажани, м'ясо, горіхи, часник, посолити, додати нарізаний смужками зелений салат і сметану.

Інгредієнти

баклажани-12 штук, м'ясо-1кг, горіхи волоські-15 штук, часник-4 головки, салат-2 пучка, сметана, соняшникова олія, сіль, перець.

Про рецепті

зелений салат додати відразу до подачі, щоб колір не змінився.

 

Інші рецепти

Ікра на зиму з запечених овочів
Млинці з кабачком
Шаховий торт
Запечённиё картопля
Баклажани (ікра)
закуска ранкова після бодуна
Салат з печерицями
помідори Часничок в попку