Пахлава.

Кухня: Азербайджанська

Складність: не визначена

Як приготувати

Масло добре порубати ножем з борошном. Зробити лунку покласти жовтки, сметану, соду, сіль, ванілін. Тісто розділити на три частини і тримати на холоді 1:00.

Розкачати одну частину тесту, покласти половину начинки, накрити другою частиною, знову покласти начинку, накрити третьою. Змастити жовтками (2 шт.), Нарізати ромбиками не до кінця і піч. За 10 - 15 хвилин дістати і залити розтопленим медом порізані місця і допекти. Розрізати холодним.

Начинка:

5 білків, 2 ст. Цукру збити і додати 300 гр. горіхів, мелених на м'ясорубці.

Інгредієнти

Тісто:

Борошно - 3 ст.

Масло - 300 гр.

Жовтки - 3 шт.

Сметана - 200 гр.

Сода - 1 ч. Л.

Сіль - щіпка.

Ванілін - 1 п.

Мед - 200 гр.

 

Інші рецепти

Лечо з баклажанів
котлетки з секретом
МОЖД
палтус в зеленому соусі
Курячі медальйони в сирній паніровці
Суп з фрикадельками з омлетом
Закуска по-царськи
Капусняк