"Докка" піца

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

У теплій воді розвести дріжджі, покласти сіль, цукор, влити розтоплений маргарин і ложку томатної пасти.

Розмішати, додати борошно замісити тісто, поставити підходити.

Підійшло обмять.

Змастити маслом (пісним) руки розділити на 4 частини.

На лист змащені маслом викласти одну частину тіста.

Змастити соусом.

Покласти м'ясо з Пересмажена цибулею, змастити соусом, посипати свіжим ріпчастою цибулею, зверху тертим сиром і поперчити.

На сир покласти помідори.

Випікати при 200С 15-20 хвилин.

Інгредієнти

0,5л теплої води

50г мокрих дріжджів

сіль, цукор трохи

1 / 2пачкі розтопленого маргарину

1ст ложка томатної пасти

Для соусу:

200гр майонезу

1л томатної пасти

голівка часнику

Для начинки:

варене м'ясо

цибуля

сир

помідори

 

Інші рецепти

тімбалліні з спагетті з баклажанами
Бісквітні тістечка "Аромати літа"
Синенькі
Рисова запіканка з баклажанами
Піца-Равлики
Смажене морозиво Засмагла попка
двокольорове курабье
ВареньеЗолотоес секретом-2