На головну

Кальмари фаршировані овочами в цибульному соусі (мій варіант).

Складність: не визначена

Як приготувати

У мене кальмари були вже готові, в сенсі пощіченние тушки.

Для начинки гриби помити, нарізати на невеликі часточки і обсмажити в олії до напівготовності.

Морква, солодкий перець і перець чилі почистити, помити.

Моркву натерти на крупній тертці.

Солодкий перець і чилі порізати невеликими квадратиками.

Як тільки гриби приготувалися, до грибів додаємо моркву і перець, тушкуємо все разом ще хвилин 10, наприкінці солимо.

Начинці даємо добре охолонути.

Бринзу нарізаємо на маленькі кубики, як тільки начинка охолоне додаємо бринзу в начинку і добре перемішуємо.

Готовою начинкою начиняємо тушки кальмарів, добре утрамбовуємо.

Для соусу я нагріла вершки і додала готовий порошок, дала закипіти і соус був готовий.

У вогнетривку форму викладаємо нафаршировані кальмари, заливаємо соусом і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

Я ніякого гарніру не робила, овочів було достатньо.

Смачного!!!

Інгредієнти

6 кальмарів,

1 солодкий перець,

200 грам сиру бринза,

500 грам грибів,

3 середня морква,

1 гострий перчик чилі,

500 мл. вершків,

2 пачки готового цибульного соусу для курятини MAGGI.

сіль.

 

Інші рецепти

Торт з яєчним лікером «Адвокат»
Найніжніша сирно-ванільна запіканка
киш з цибулею, яблуками та маком
mini-cheesecake або сирні міні-кекси
Печиво Кавові зерна
салат Кабардинка
Листкові трояндочки
Брауні малинові