На головну

Начинка з капустою для пиріжків і пирогів (пісні дріжджові "цеглинки" - рулетики з капустою)

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Начинка з капустою для пиріжків (пісні пиріжки - булочки з капустою)

Варіанти: Пісні пиріжки з квашеною капустою і яблуками

Як приготувати

Дуже легка начинка (і у виконанні і за смаком). Просто її Малова-то для цього кол-ва тесту.

Капусту покришити і почати обсмажувати в невеликому кол-ве масла на сковороді.

Коли капуста стане м'якше, трохи посолити, додати пів-склянки води і тушкувати до "майже-готовності".

Яблука почистити від шкірки і насіння, спочатку порізати на 8 часточок, а потім і часточки поперек і тонший.

Перемішуємо капусту з яблуками. З начинкою все.

-------------------------------------------------- ----------

Тісто тонко розкачати.

Форми (цього разу попалися на очі маленькі "цеглинки", давно в них не пекла) змастила олією.

Виклала начинку і скрутила довгий тонкий рулет.

Розрізала на 3 частини і кожну поклала в свою форму.

Випікала при середньому вогні хвилин сорок. Потім змастила рослинним маслом і включила верхній поджиг.

Вийняла з форм (легко витрушуються), накрила лляним рушником і дала відпочити до ранку (пекла вночі).

Смачного!

Інгредієнти

Капуста білокачанна - 450 гр

Яблука (великі) - 2 шт

Сіль

Рослинна олія

-----------------------------

тісто дріжджове пісне - прим. 800 гр

(http://smach.pp.ua/recipe/view/46615)

 

Інші рецепти

Нехитрий салатик з сухариками)
Печеня в горщиках з мови з лисичками
Найніжніша сирно-ванільна запіканка
Ципа-ціпонька
Кус-кус з кабачками і креветками
Оладки з кабачків з сирною шапкою (можливий варіант)
Вівсяні хрустяшкі
торт бісквітний