На головну

Тушкована стручкова квасоля (шпарагівка)

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Тушкована стручкова квасоля.

Варіанти: Рагу із стручкової квасолі (шпарагівка)

Як приготувати

Цибулю подрібнити. Моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити все на рослинному маслі (або оливковому).

Стручкову квасоля помити, обрізати кінці і розрезать на троє. Кладемо в каструльку з цибулею та морквою. Заливаємо водою (щоб було покрито), посолити. Тушкувати до готовності.

В кінці додати натертий на дрібній тертці часник, подрібнену зелень, сметану, перець. Даємо закипіти і страва готова.

Приємного всім апетиту !!!

Інгредієнти

300 г стручкової квасолі

1 морква велика або три молоді маленькі

1 цибулю або кілька молоденьких Луковець

1 зубчик часнику (за смаком)

2 ст. л. сметани

зелень

сіль перець

 

Інші рецепти

Десертполуничний Літо
Перець фарширований рисом з черешнею і волоськими горіхами
картопля по -французкі з моїм додаванням
Пенне аррабіата
Шербет фруктовий
Пиріжки з щавлем
Чахохбілі
Фрикадельки в соусі