"Шніцель з капусти"

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: "Шніцель з капусти"

Як приготувати

капусту розрізати вздовж на кружечки приблизно в 1 см. товщиною (потрібно різати тонко, як тільки можна з нею працювати) видалити качан

Зробити кляр з 2 яйц - на 1 яйце я ложу 1 ст. ложку борошна і половинку шкаралупи від яйця молока.

Вмочити капусту з двох сторін і обсмажити в олії під кришкою на повільному вогні.

Охолоджену капусту скласти в посуд шарами і щедро обмазати сумішшю майонезу, часнику і спецій. Поставити в мікровалновку або в духовку протаміться кілька хв.

Інгредієнти

невеликої ВелоКиїв капусти

2 яйця молоко. мука

сіль, спеції

масло ростить.

Майонез

часник

 

Інші рецепти

Салат-Торт овочевий
Курка з овочами і цацики діпом
рогалики з листкового дріжджового тіста
круассанчики з чорницею
Начинка з капустою для пиріжків (пісні пиріжки - булочки з капустою)
Мампар по- уйгурски
Печиво грибочки
Курячі крильця з медово-томатним соусом