На головну

Салат французький

Складність: не визначена

Як приготувати

Нарізаємо цибулину півкільцями і ставимо маринуватися на 15 хвилин.

Викладаємо в салатницю продукти шарами (промащуючи кожен шар майонезом): терта картопля, цибуля маринована, терте яблуко, терте яйце (білок, потім жовток). Прикрашаємо виноградинками, розрізаними навпіл. Все, салат готовий.

Інгредієнти

2 варені картоплі, 2 яйця, 2 яблука, 1 цибулина, майонез, виноград для прикраси

Про рецепті

Салат треба приготувати заздалегідь, ну хоча-б за 3:00 до подачі до столу. Просто, недорого і дуже смачно.

 

Інші рецепти

Марципан для ліплення. Ведмедик
Солодкий горщик з трояндою
Подушечки
Шоколадний пиріг з вишнею
Стегенця мариновані в соєвому соусі
Листковий овочевий салатик з грибним соусом (варіант)
оладки з кабачків
Кексики Літні