На головну

Фарширована хала

Кухня: Російська

Складність: Середній

Варіанти: Хала

Як приготувати

Замісити тісто: розчинити дріжджі в теплій воді з цукром. Додати просіяне борошно, сіль і масло. Гарненько вимісити і дати піднятися годину в теплому місці. А краще в хлібопічці.

У цей час цибулю нарізати соломкою, додати крупно натерті цукіні і латук тонкими смужками, посолити, поперчити і тушкувати 10 хвилин.

Готове тісто розкачати в довжину, в смужку приблизно з метр завдовжки і 20 см шириною. Викласти з одного краю по всій довжині овочі, зверху - кубики сиру та шинки.

Дуже смачно!

Інгредієнти

Для тесту:

300 г борошна

150 мл води (у мене вийшло трохи більше ~ на 30-50 мл)

1 ч. Л. солі

1 щіпка цукру

1 ст. л. оливкової олії (або будь-якого іншого)

1/2 пакетика дріжджів

Начинка:

1 невелика цибулина

2 середніх цукіні

1/2 качана латуку (я замінила цибулею-пореєм)

120 г сиру кубиками (типу сулугуні), краще копченого (я взяла бринзу)

150 г вареної шинки кубиками

1 яйце

сіль перець

1 ст. л. оливкової олії (або будь-якого іншого)

 

Інші рецепти

пікантний рулет з лаваша
КАЧКА З апельсиновим соусом
Батончики
Торт Зебра на кефірі
Рулет з риби
Туршу
морс гарне насторение
Коврижка з брусниці