На головну

СМАЖЕНА ФАРШИРОВАНА КАЧКА

Час приготування: 120 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Фарширована качка - Різдвяний варіант (репетиція перед святами)

Як приготувати

На прохання муженька купила нарешті качку. Звичайно треба було дочистити, епіліровать- вирвали всі «волосся». Помила. Витерла трохи від води і посолила, поборщіла всередині і зовні. Дала їй релаксануть після шокуючого стресу. Мені самій захотілося, але взяла себе в руки і приготувала фарш- помила ретельно рис, нарізала на дрібні кубики перець, нарізала дрібно цибулю і злегка посмажила, ножем раскребіть на дощечці печінку. Рис зварила до напівготовності, додавши сіль і чорний перець за смаком. Поки остигав, у воді зварила овочі з вегетой.

У рис обережно вмішати цибулю, печінку, спеції, петрушку, горіх і наповнила качечку. Залишається начинку акуратно сховала на протвені під крильце.

Поставила в розігріту до 190 С ° духовку на 1,5 години, накривши фольгою. Знявши фольгу підняла температуру на 220 С ° і приблизно 25 хвилин запікала, іноді регулярно поливаючи соком.

Інгредієнти

утка- 2,3 кг

НАЧИНКА І ГАРНІР

Рис ? кг

стручковий червоний перець, мясістий- 2-3 шт

печінку качки

цибулю- 2 шт

сіль

чорний перець мелений

майораном

багато зелені петрушки

НЕ солоний земляний орех- 1 пачка

ГАРНІР

брокколі- 1 велика

кольорова капуста- 1 велика

 

Інші рецепти

Смачна рибка в помаранчевій підливі
Печиво з молочним шоколадом
Копенгагенський салат
рисовий пудинг
Сирний - шоколадні цукерки (другий варіант, ще простіше і смачніше)
КВАС, ПРИГОТОВЛЕНИЙ НА пшоно
курячі гомілки запечені в рукаві
Желе Тріо