Салат "Біла берізка"

Складність: не визначена

Варіанти: Салат "Біла берізка"

Як приготувати

Цибулю почистити, обсмажити на середньому вогні - він повинен стати золотистим і прозорим.

М'ясо відокремити від кісток і порізати маленькими шматочками (можна взяти не стегенця, а 2 філе, але виходить сухувато).

Зварені яйця розділити на жовтки і білки.

Яйця і інші інгредієнти потрібно терти на тертці (можна великої, можна дрібної - за буженинам).

Викладаємо шарами:

Смажений лук

Курка

Майонез

Жовток

Яблуко (натерте, зайвий сік трохи віджати)

Плавлений сир

Майонез

Білок

Смачного!

Інгредієнти

2 відварених курячих стегенця

2-3 цибулини

2 середніх яблука

2 плавлених сирка (Дружба, Хвиля і т. П.)

4-5 яєць (як і цибуля - залежно від розміру)

майонез

 

Інші рецепти

Пиріг з куркою і грибами
лосось з макаронами
Бананова запіканка
Паска великодній
торт з горіхами
паску на сухому молоці
Торт Естерхазі
Сирні палички асорті