На головну

Сирна запіканка з яблучною начинкою

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Сирна запіканка

Як приготувати

Сир у мене був, знову ж таки, саморобний з козячого молока, жирності не знаю ... Але, думаю, вона достатня, щоб не додавати ще інших жирів. Тому ...

Сир з цукровим піском перетерла толкушкой, вбила яйця і ретельно перемішала. Всипала манну крупу і замісила сирну складову.

У підготовлену форму (промазану рослинним маслом і присипану манкою) виклала половину сирного тесту, розрівняла.

Зверху максимально рівномірно розподілила яблучну начинку, залишаючи по краю безяблочную смужку шириною пару сантиметрів.

А далі просто захотілося побалуватися: решту тіста закладала в кулінарний мішечок з насадкою у формі сніжинки і випускала їх завершальним шаром.

Запікати в духовці хвилин 40 (щасливим власницям хороших духовок може знадобитися інша кількість времни)

Вийняла з духовки форму і дала запіканці охолонути, виклала на блюдо і припорошила цукровою пудрою.

От і все! Приємного чаювання!

Інгредієнти

Сир 500гр.

Цукровий пісок 4ст. л.

Сіль 1/2 ч. Л.

Яйце 4 шт.

Манка 3 ст. л.

Начинка:

"яблука до чаю" ??0,5л банку http://smach.pp.ua/recipe/view/40376

Цукрова пудра для посипання

 

Інші рецепти

Салат Біла берізка
Заливне Яйця Фаберже з креветками
Паски
Варення з ревеню
Курочка під шубкою в вершково-гірчичному маринаді
сирна фантазія
телятина томленая
Рибний ужінГості на порозі