На головну

Оселедець під шубою

Кількість порцій: 10

Складність: не визначена

Як приготувати

Пашінковать овочі через тертку і викласти шарами на плоску тарелку-

Шар 1-й: оселедець і майонез

Шар 2-й: картопля і майонез

Шар третій: Марківка, буряк і майонез

Останній шар: буряк і понад прикрасити кропом і цибулею. Залишити в холодному місці на пару годин.

Інгредієнти

10 шт. маленьких шматочків оселедця (івасі), дрібно нарізати

4 картоплі, відварити, відчистити

4 Марківка, відварити, відчистити

4 буряка, відварити, відчистити

1 гілочка кропу

1 банка майонезa

зелений лук илу пак-чой для прикраси

 

Інші рецепти

Швидкий пиріг з сиром і чорною смородиною
Салат Весняна свіжість
Томатна підлива-закуска
Салат з морепродуктами, квасолею та ікрою мойви
Рулет з фаршу з яйцями
Кавуновий десерт
Пельмені по китайськи (варіант)
Мідії в імбирно-часниковому соусі з локшиною нуделс