Суп грибний з Вівсяно пластівцями

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Дрібно нарізати цибулю і спасерувати його на раст. маслі.

Моркву порізати за буженинам, я соломкою.

Перед закінченням пасерування додати томатну пасту.

І продовжувати смажити до тих пір, поки масло не забарвиться в колір пасти.

У киплячу підсолену воду опустити нарізані гриби.

Через 5 хвилин додати пластівці і варити до їх готовності.

В кінці додати обсмажену цибулю з морквою і спеції.

Якщо є свіжа зелень, посипати перед подачею.

Інгредієнти

300 г печериць (можна будь-які гриби)

1 стакан Вівсяно пластівців

1 велика цибулина

1 маленька морквина

4 ст л. рослинного масла

1 чайна з гіркою ложка томатної пасти

сіль, спеції за смаком.

Про рецепті

Суп хороший і на смак схожий на розсольник. Якщо додати часник і хмелі-сунелі, так на харчо. Вообщем можна урізноманітнити свій пісний стіл таким супчиком. Спробуйте!

 

Інші рецепти

Капеллетті по-романски (або оригінальні італійські пельмені з м'ясним соусом)
Рибка парова (пісна)
Лінивий рулет
Кава Арріс
пісочний пиріг з сирною начинкою
лимонний пиріг
Млинці фаршировані куркою і сиром
дуже шоколадний торт з полуницею і вершками МРІЯ