На головну

Печеня з рибними фрикадельками

Кухня: Російська

Складність: не визначена

Варіанти: Печеня з рибними фрикадельками з путасу

Як приготувати

Очищений і промитий картоплю наріжте часточками і злегка обсмажте на вершковому маслі.

Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями і обсмажте на частини рослинного масла разом з нарізаними помідорами чи томатом-пюре.

Філе риби наріжте на шматочки і пропустіть через м'ясорубку, з'єднавши з замоченим у молоці хлібом, смаженими цибулею і помідорами, і ще раз пропустіть через м'ясорубку. Посоліть, поперчіть і все ретельно перемішайте.

З рибної маси сформуйте кульки (фрикадельки), запаніруйте їх у борошні й обсмажте на рослинному маслі.

У жаровню покладіть обсмажену картоплю, зверху - обсмажені фрикадельки, залийте все томатним соком і тушкуйте до готовності.

При подачі спекотне посипте зеленню петрушки

Інгредієнти

минтай - 600 г філе

цибуля ріпчаста - 1 головка

масло вершкове - 2 ст. ложки

хліб пшеничний - 100 г

молоко - 2 ст. ложки

картопля - 5-6 шт.

помідори - 2-3 шт. або

томат-пюре - 2 ст. ложки

масло рослинне - 3 ст. ложки

зелень петрушки - 10 г

борошно пшеничне - 1-2 ст. ложки

сік томатний - 1 1/2 склянки

перець чорний мелений

сіль

 

Інші рецепти

Долма з грибів
Салат Пьемонскій з креветками
Ранковий суп для вилікування похмілля
Запечений короп з маринованою цибулею
Фарель на пару
Курячі крильця в медово-часниковому соусі
Курячі рулетики
Бакладжани фаршировані по-єгипетські