На головну

Біляші (тісто в ХБ)

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Пиріжки, біляші

Варіанти: Біляші

Як приготувати

Тісто для біляшів приготувала в хлібопічці (1, 5:00).

Для фаршу яловичину і свинину нарізати дрібними кубиками і пропустити через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею. Фарш посолити, поперчити, розведіть вершками і перемішайте.

Тісто скачайте в товстий джгут, наріжте його на шматочки, сформуйте з них кульки, дайте расстояться 10-15 хвилин. З кульок розкачайте коржі, на середину кожної укладіть фарш і защипніть краю, щоб фарш в центрі залишалося відкритим.

Біляші смажити на розігрітій олії, укладаючи спочатку відкритою стороною вниз. Як тільки утвориться золотава скоринка, біляші переверніть і, трохи зменшивши нагрів, смажте до готовності.

Смачного!!.

Інгредієнти

Для тесту:

Дріжджі сухі-1, 5 ч. Л

Борошно - 500 гр

Соль-1 ч. Л

Цукор 1 ч. Л

Сл. масло -1 ст. л

Оливкова = 1 ст. л

Молоко 320 гр

Сметана-2ст. л

Фарш - (яловичина + свинина) - 600 гр

цибулю ріпчаста-1 шт

Слівкі- 100 гр

 

Інші рецепти

Моя курочка І в бенкет, і в світ
Апельсиновий чай
ЗакускаКапустние рульки
Печінка яловича з вишнею
Сирний рулет Сирне тріо
Сирні ліниві вареники з м'ясними шкварками
Тортик для тих, хто поститься
Мікс з морепродуктів в соусі «Теріякі»