Курячий шніцель "Парус"

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: курячий шніцель

Як приготувати

Зніміть з курячої грудки філе, сполосніть, обсушити його. Велике філе відбийте до товщини приблизно 0,5 см, посоліть, додайте спеції і обсмажте на сковороді в рослинному маслі з двох сторін.

Сир зігніть і проколіть зубочисткою, на яку буде кріпитися "щогла".

На тарілку покладіть гарнір. шніцель, в який застроміть "щоглу" з вітрилом.

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

! куряча грудка, 2 скибочки сиру, рослинна олія для смаження, спеції, сіль

Про рецепті

Це рецепт скоріше для маленьких "нехочух", яких важко переконати з'їсти шматок курки, м'яса ... А такий шніцель під історію про піратів, скарби і морські пригоди слопает - не помітить. Для малюків можна половинку філе розрізати навпіл. Фото з мобільного не дуже якісне. Вибачте.

 

Інші рецепти

Щука в рукаві
Суп Горошинка
Голубці Тридцять три богатирі під томатно - овочевим соусом
М'ясо по-царськи
Маффіни сирно-шоколадні
Млинцевий рулетик
Напій для поліпшення травлення після масниці
Гарбузовий суп з кнелями