Рулька "Святкова"

Час приготування: 420 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

1. Варити рульку в невеликій кількості води (тільки щоб покрило) протягом чотирьох годин, з додаванням цибулі, гвоздики, лаврового листа, запашного перцю. кореня петрушки

2. Маринувати готову рульку в суміші темного пива, меду, соєвого соусу, можна додати спеції за смаком (я додавала імбир і чорний перець) мінімум 2:00

3. Запекти рульку протягом півтори години, раз на десять-п'ятнадцять хвилин поливаючи її залишилися маринадом

Інгредієнти

Рулька свиняча - 1 шт.

Цибуля - 2 штуки

Запашний перець

Лавровий лист

Гвоздика

Темне пиво - 1 пляшка

соєвий соус - 5 ст. л.

мед - 2 ст. л.

імбир

чорний перець

Про рецепті

На гарнір я подам гречку, в яку додам трохи сушених білих грибів, розмочених і злегка обсмажених з цибулею. Чоловік ввечері прийде - будуть фотографії

 

Інші рецепти

Торт без випічки
Крабовий салат з соусом з бринзи і йогурту
«САНДЕШ» Індійський сирний десерт, сьогодні в класичному варіанті
десертний мікс
Рагу свиняче. Завдяки соусу, дуже смачна страва. Більш ніж бюджетний рецепт
Салат зі смаженою окунем і в'яленими помідорами
Салат з куркою, овочами і макаронами =))
Салатик Домашній