На головну

пиріг "Паризький" (може бути варіантом)

Час приготування: 45 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Як приготувати

Пиріжок почала пекти з того, що включила духовочку на 180C.

потім змішала яйця, цукор, розпушувач, сіль, ванільний цукор, молоко, рослинне масло і борошно.

потім змастила маслом дно і стінки форми для випічки (у мене ра'ёмная, 26 см). вилила у форму тісто, що вийшло. зверху виклала порізані тонкими часточками персики. всю цю красу поставила в духовку на 25мінут. в цей час взялася за заливку пирога: розігріла в кружечке вершкове масло (щоб стало рідким), перешкодила поки охолоне. додала цукор і знову завадила щоб цукор розчинився. додала яйце і знову завадила. До цього часу пиріжок став вже коричневим, потикала для впевненості зубочисткою і дістала з духовки. Вилила на поверхню пирога заливку і поставила в духовку ще на 10 хвилин. коли верхній шар став нагадувати карамельку (став таким прозоро-тягуче-зпузирчастий) дістала пиріжок з духовки. дала відпочити хвилин 10 і виклала на тарілку.

Інгредієнти

Для тесту:

150 г борошна

100 г цукру

1 супова ложка розпушувача або трохи соди

1 чайна ложка солі

1 чайна ложка ванільного цукру

3 яйця

3 супових ложки рослинної олії

100 мл молока

5 персиків (можна замінити яблуками)

Заливка:

75 г цукру

1 яйце

50 г вершкового масла

Про рецепті

Радості коханого чоловіка не було меж

 

Інші рецепти

млинці з бананами
Пиріг Порічковий Рай
Шашлик (не виходячи з кухні)
булки з маком
Горіховий десерт
Рибні палички
Гарбуз фарширована
Рулет на вечерю