Запіканка з макаронів зі свининою

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Запіканка з макаронів зі свининою

Як приготувати

Свинину нарізати тонкими, довгими шматочками.

Обваляти в спеціях для свинини. Не солити! Залишити полежати 15 хв.

Розжарити рослинне масло на сковороді і покласти туди м'ясо. Обсмажити до скоринки, після чого додати рідину (1ст), зменшити вогонь і тушкувати до готовності.

Відварити макарони в підсоленій воді, промити, дати стекти воді, додати часник, яйце і ретельно розмішати.

Нарізати довільно цибулю, обсмажити на рослинному маслі.

Коли цибуля майже готовий додати томат пасту, майоран, перець червоний, розмішати і після вже додати рідину (1/2 ст).

Загасити 5 хв. Зняти з вогню.

Форму змастити, укласти 1/2 частина всіх макаронів, далі м'ясо і обов'язково полити соком від м'яса. Потім знову макарони і вже зверху томатно-цибулевий соус.

Ставимо в розігріту духовку, хвилин на 20-30.

Запікаємо при температурі 200 гр.

Інгредієнти

Свинина 700 гр

Макаронні вироби (фігурні) 800 гр

Лук 2 шт

Томат паста 2 ст. л

Вода або бульйон 1 1/2 ст

Часник 1 зубчик

Яйце 1 шт

Перець червоний, майоран, спеції для свинини, сіль за смаком

 

Інші рецепти

СалатКоролевскій
Боляче ледачі чебуреки
салат Грецький
Баранина в цибульному соусі ВІВАТ, ВІРМЕНІЯ! - З ягодами російського лісу
Перець фарширований, пісний
Цвітна капуста в тісті
Tort San Valentino
Вівсяне печиво з джемом