Суп-харчо з гранатовим соком

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Суп-харчо (варіант)

Варіанти: Суп харчо

Як приготувати

Зварити бульйон. М'ясо вийняти і нарізати на середні шматочки і повернути назад.

Рис промити і всипати в бульйон, варити хвилин 10, майже до готовності.

Цибулю дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору.

Додати до цибулі томатну пасту, злегка обсмажити.

Покласти в бульйон цибулю і запашний перець.

Варити до готовності рису.

Потім влити гранатовий сік, додати хмелі-сунелі і гострий перець за смаком.

В останню чергу додати дрібно нарізану петрушку і кінзу, а також порізаний часник.

Зняти з вогню і дати настоятися 5-10 хвилин.

PS За буженинам можна додати 1/2 ст. товчених волоських горіхів.

Я подавала до супу лупешкі з цибулею.

Смачного!

Інгредієнти

На каструлю 2,5-3 літри:

700 гр. яловичини (краще на кісточці)

2 цибулини

1/2 ст. рису (4-5 ст. ложок)

1 ст. л. томатної пасти або 2 помідори (по сезону)

1/2 ст. гранатового соку

3 горошини запашного перцю

2-3 зубчики часнику

1 ч. Л. хмелі-сунелі

1 пучок кінзи

1 пучок петрушки

перець за смаком

 

Інші рецепти

Бухлама з баклажанами
Тісто дріжджове для Тамари
Фарширована курка Солодка штучка
Салат курячий з омлетом
Котлетки Ставрида Шампіньоновна
запіканка з овочами
Овочі з рисом і
Риба запечена в рукаві