На головну

"Батон" курячий

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Спочатку обсмажуємо в маслі дрібно порізану цибулю.

Потім обсмажити, порізану на кружальця моркву.

Варені яйця дрібно порізати.

Печериці порізати і обсмажити.

Куряче філе прокрутити разом зі смаженою цибулею на м'ясорубці або в блендері.

У цей фарш додати варені порізані яйця, морква, гриби, зелень, вимочений у молоці хліб, сіль, перець, додати 2 сирих яйця, розпушувач, все ретельно перемішати.

Форму змастити, викласти фарш і запекти в розігрітій духовці при 200 * до готовності.

Вкінці випікання посипати сиром і ще трохи потримати, до рум'яна скоринки.

Смачного!

Інгредієнти

куринное варене філе-200-300гр.

цибуля - 2 шт.

хліб білий - 1 скибочка

молоко для вимочування хліба

сіль перець

печериці - 300 г

яйця варені - 2 шт.

50гр. сиру

зелень за смаком

рослинна олія

4-морквини

2-сирих яйця

розпушувач

 

Інші рецепти

Фаршировані СЕРЦЕ
Пиріг з абрикосами
Форель домашнього посолу
Биточки по-Кенігсбергськая (Konigsberger Klopse)
рибка від Рафаеля
Творожно- лимонний пай
Цукерково-желейний торт Танюшка
Капуста з хріном і медом (без солі)