На головну

Овочі в горщиках "Простіше простого"

Час приготування: 90 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Смакота в горщиках: мої улюблені варіанти

Варіанти: Овочі в горщику

Назва редакції: Рецепти з ріпи

Як приготувати

Всі овочі, які потрібно, чистимо, ріжемо. Капустки білокачанну, порізану мереживними пластівцями злегка присолюємо і приминає руками, щоб дала сік і менше місця потім займала :))))

У горщики укладаємо шарами: картоплю, ріпу, боби, квасоля, горошок, цибуля, морква, капустку.

Тепер соус. Ось тут я вирішила поекспериментувати. Змішуємо сметану і торгову кабачкову ікру (можна заморську, баклажанну :)))), перчимо, солимо за смаком з урахуванням того, що крім капусти в горщику у нас нічого не посолене. Додаємо води, збовтуємо до однорідності і заливаємо овочі в горщиках. Накриваємо кришками, ставимо в холодну духовку і включаємо її на 180 градусів і забуваємо про горщиках десь на годину.

Через годину перевіряємо вміст горщиків. По готовності дістаємо, сервіруємо на тарілках, присипаємо спеціями і зеленню й кличемо всіх до столу!

Інгредієнти

Капуста білокачанна 300 гр.

капуста цвітна 150 гр.

горошок морожений 100 гр.

боби молочної стиглості, морожені - 100 гр.

ріпа - 300 гр.

морква - 150 гр.

цибуля ріпчаста 150 гр.

картопля 200 гр.

квасоля спаржева, морожена - 100 гр.

Для заливки:

3 щедрих столових ложки сметани 15%

3 щедрих столових ложки торговельної (або своєї) кабачкової ікри

сіль, перець, чебрець

450 мл. води теплої

 

Інші рецепти

картопля запечена з вином і цибулею з сирною скоринкою
Французький салат
сирний суп з фрикадельками (варіант)
кекс маннік арабська
курник
Торт-тістечко з печива і пастили (варіант)
Кясму чорбаси
Тарталетки з сирним сиром