На головну

Террін з гусячою печінкою

Час приготування: 120 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Закусочний сальтисон-2

Варіанти: Террін з индюшиной печінки, Террін з курячою печінкою і чорною смородиною, Террін з гусячою печінкою, білими грибами і вишнею

Як приготувати

гусячу печінку (або будь-яку іншу пташину) звільнити від жилок, порізати невеликими шматочками, полити коньяком, залишити маринуватися хвилин 20-30.

печериці (краще дрібні) помити, підрум'янити на гарячій сковороді хвилин 7.

Після того, як охолонуть, порізати капелюшки уздовж.

Куряче філе перетворити на фарш.

Змішати печінку, курячий фарш, гриби, додати панірувальні сухарі, трохи збиті яйця, посолити, поперчити, додати улюблені приправи за смаком.

Викласти масу в довгасту форму для кексів, накрити фольгою. Поставити форму в іншу ємність, більшого розміру, в яку налити води.

Поставити в духовку запікатися години на 1,5 або трохи більше при температурі близько 200 градусів С.

Інгредієнти

гусяча печінка - 300г

куряче філе - 150г

печериці свіжі - 150г

яйця курячі - 2шт.

панірувальні сухарі - 4 ст. л.

коньяк - 50г

сіль, спеції

 

Інші рецепти

рулет з сиру
Оладки з м'ясом криля
Картопля, запечена з салом, цибулею і часником. Просте смачна страва
Салат з брокколі і фетою
полосатик
Кошички
Салат з оселедцем в яблуці
Вишнева фантазія чи ледачий торт