Рис по-грецьки.

Складність: не визначена

Як приготувати

У підсоленій воді відварити рис до напівготовності і промити холодною водою. Порізати грудинку на шматки середньої величини і обсмажити на олії. Цибулю - кільцями, обсмажити. Томати - кружальцями. Зелену цибулю - дрібно порізати. Сир - натерти.

У ємність, з вогнетривкого скла, викласти шарами: м'ясо, томати, рис і обсмажену цибулю, посипати сиром і зеленою цибулею.

Запікати, в попередньо розігрітій духовці, 30 хвилин, при 180оС.

Готову страву подавати гарячим.

Інгредієнти

Грудинка куряча - 500 гр.,

рис - 300 гр.,

томати - 4 шт.,

цибулю ріпка - 4 шт.,

сир «пармезан» - 150 гр.,

цибуля зелена - 7 шт.,

олія соняшникова,

сіль перець.

 

Інші рецепти

Йогуртную морожене
Вечеря за 20 хв. No4
Кульки з сюрпризом
Сирний салат
Двоскладовий рибний рулет пікантний
Пряна куряча печіночку у вині
Індоутка Різдвяна з рисом і грибами (свято триває)
Салат з авокадо і копченої форелі