Картопляний форшмак з сиром.

Складність: не визначена

Як приготувати

Варену картоплю гарненько потовкти, влити розтоплене олію, перемішати. Додати тертий сир, пасеровану цибулю, сметану, змішану з 3 жовтками. Збити білки, змішати з картопляною масою, викласти в глибоку сковороду, змащену олією і посипану панірувальними сухарями. Змастити зверху збитим яйцем, посипати сиром і запекти в гарячій духовці.

Інгредієнти

1кг картоплі, 100г гострого сиру, цибулина, 1 склянка сметани, 4 яйця, 100г рослинного масла, сіль за смаком.

 

Інші рецепти

салат Каприз
Горіхові маффінкі
Кінуа з лисичками і зі свинячої вирізки під білим соусом
варіант білої риби
???
Пиріг з бринзою, журавлиною і медом
салат Буніто
Мафіни з шинкою, ананасом і волоськими горіхами