На головну

Розсольник ленінградський

Час приготування: 50 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Розсольник ленінградський

Як приготувати

окремо поставити варити перловку на 30-40 хв. Це робиться, щоб перловка не дала супу синюватий колір. Потім її потрібно промити.

М'ясо ріжемо скибочками, опускаємо в киплячу воду, знімаємо піну. Додаємо перловку.

Поки все вариться, нарізаємо огірочки (можна потерти на крупній тертці), морква, цибуля, і підсмажуємо на раст. маслі.

Поки смажиться - чистимо й ріжемо картопля брусочками. Додаємо, коли час варіння м'яса досягло 35-40мін.

Через 15 хв додаємо підсмажені овочі.

Перед закінченням варіння солимо, додаємо приправи.

Пріятнго апетиту.

Інгредієнти

м'ясо (свинина) 300гр

картопля 4 середніх

морква 1 середня

цибулина маленька

огірки солоні близько 150гр

перлова крупа 1/4 склянки

сіль, спеції

рослинно масло 2-3ст. л.

Про рецепті

Щоб Бульо залишився прозорим, після того як додали картопля, вогонь зменшити нижче середнього.

 

Інші рецепти

Салат з квасолею
Печиво «Зимове» (з огірковим розсолом)
Спагетті з креветками
Скоро Новий Рік-Курка запечена з овочами
овочеве рагу з фрикадельками
Свиняча грудинка в цибульний-бринзовий соусі
П'яні булочки, на пиві
Найкращі сирні пампушки