Салат із запеченою буряком -2

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Салат із запеченою буряком

Варіанти: Буряковий салат з квасолею і волоськими горіхами

Як приготувати

Буряк почистити, порізати часточками, викласти на деко, посолити, скропити оливковою олією, запікати 30 хвилин. Остудити.

Руколу вимити, висушити, порвати руками, викласти на блюдо, потім буряк, порізану соломкою, кілька шматочків в'ялених помідорів.

Свити звільнити від плівок, 2/3 часточок поламати на шматочки, додати їх у салат, з інших часточок вичавити сік, змішати з оливковою олією, полити заправкою салат, тонко настругати сир канталь (або інший твердий), поперчити, посолити за смаком, прикрасити гілочками кропу.

Інгредієнти

буряк - 1

салат рукола- 100г

сир канталь - 50г

помідори в'ялені - 4 шт.

свити (цитрус) - 1 шт.

олія оливкова - 2 ст. л.

перець

кріп - 3 гілочки

 

Інші рецепти

Долма (голубці з виноградного листя)
Доброго ранку
Фруктовий пиріг для Свєтика (sweta1)
Коричневі печериці в часниковому маринаді
Мій зебрік
Орехово-фруктовий коктель
Салат і шпинат з кунжутом і арахісовим маслом
мочанка з картопляними млинцями