На головну

тріска запечена з грибами в молоці

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: не визначена

Як приготувати

Рибу нарізаємо порційними шматочками і викладаємо на деко, ставимо в розігріту духовку на гриль. У цей час швиденько обсмажуємо нарізані гриби з цибулею на вершковому маслі (бажано). можна і на рослинному, кому як більше подобається. Коли цибулю з грибами стали золотистими додаємо борошно, обсмажуємо з борошном хвилинку і заливаємо молоко, солимо (з урахуванням, що риба в духовці НЕ солона, т. Е. Має бути чуть чуть солоновато), перчимо і знімаємо з вогню. Доту рибу, заливаємо соусом з грибами і ставимо в духовку. Хвилин за 7 до готовності посипаємо тертим сиром і запікаємо до утворення золотистої скоринки сирної. Подаємо з картопляним пюре.

Інгредієнти

1 кг філе тріски

300 гр. печериць

1 цибулина середня

100 гр. сиру

сіль

перець

борошно - 1ст. ложка

молоко - 150гр (3/4 склянки) (можна замінити на вершки, буде смачніше, але дорожче і калорийнее)

Для гарніру картопляне пюре

Про рецепті

Виходить дуже ніжне на смак блюдо. І тріска виходить соковитою. фото викладу пізніше

 

Інші рецепти

Салат Старомосковське
КАША З ГРИБАМИ
Шоколадно-лимонний торт без борошна
Шапка Мономаха
динний суп
Курячі оладки для сніданку
РИБА СМАЖЕНА У ТЕСТІ
Заливне Дар Нептуна