На головну

Закритий пиріг з фаршем і овочами

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: м'ясний пиріг 2

Як приготувати

З названих складових замісити тісто, воно повинно вийти еластичне і м'яке. Тісто розділити на дві нерівні частини, приблизно 2/1. Більшу частину викласти у форму, і руками розподілити його по ній, зробивши бортики. На тісто викласти фарш, змішаний з цибулею, зверху цукіні, порізані соломкою, і огірочки нарізані кружальцями. Накрити кришкою з залишився тесту, зробивши в центрі невеликий отвір. Поставити в розігріту духовку приблизно на 30-40 хвилин. Смачного!

Інгредієнти

Тісто:

1 пачка сиру типу Філадельфія

1 баночка натурального йогурту

10 ст. л. рослинного масла

50г насіннячок

1 яйце

350г пшеничного борошна

Сіль, пекарський порошок

Начинка:

250г фаршу

1 цибулина

улюблені травички

1 невеликий цукіні

Кілька маринованих корнішонів

Сіль, перець за смаком

 

Інші рецепти

суп гуляш з квасолею
Листкові мішечки з сюрпризом
курячі крильця в соєво-гірчичному соусі
Шоколадний кекс на воді
Улюблений грибний супчик мого онука Вередун
Мамин маковий рулет
піца по турецьки
Лазанья по-курячому