На головну

Люля-кебаб рибний

Складність: не визначена

Як приготувати

М'якоть риби, цибулю і картоплю пропустіть через м'ясорубку, посоліть, поперчіть і поставте фарш на холод. Охолоджену масу розділіть на порції, нанизайте у вигляді сардельок на шампура і обжарте на решітці. Подавайте з зеленню, цибулею і лавашем

Інгредієнти

1 кг риби (хек щука або минтай)

4 цибулини

2 картоплини

сіль перець за смаком

 

Інші рецепти

Домашній сир (ще один варіант!)
Благочестива Хавроніє
Пиріг з морквою (несолодкий, варіант начинки)
рогалики
Пісочно-фруктове тістечко з кремом Зефір
Салат Шарлотка
грибна окрошка
Закусочний сальтисон