Марокканські мсмени

Кухня: Марокканська

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

1 склянку води з молоком перешкодити з сіллю, влити в тазик де знаходиться манка помішаної з борошном і чайної ложки соди, замісити тісто і залишити відпочити хвилин 10. За цей час пропускаємо сир через тертку. Ділимо тісто на кілька частин, у мене вийшло 6 штук, обмазати їх злегка соняшниковою олією і покласти на стіл де теж навазюкала маслом ...

Починаємо ліпити МСМЕН. Для початок розкачайте качалкою квадрат, а потім рукою потягніть по всьому сторону так щоб вийшов великий тонкий квадрат, помазати трохи маслом квадрат і покласти по середині сир. Далі по картинці дійте, тільки не забудьте мазати маслом поверхню тесту після коли будете закривати в конверт. І так з усіма частинами проробляємо, а потім розтягуйте їх руками по ширше і починайте піч на розпеченому сковороді, на середньому вогні, печуться як млинці, швидко. Як з'являться темні горошки відразу перевертайте на іншу сторону і кладіть в окрему тарілку на серветку, а потім прикрийте чим небудь так щоб залишилися гарячими поки ви все не спечете ...

Інгредієнти

2 склянки манної крупи (дрібної)

2 ст. ложки борошна

1 склянку гарячої води розведеної з молоком (50 на 50 молока + води)

сіль, сода - по чайній ложки

0,5 склянки олії

300 гр. білого сиру

 

Інші рецепти

Пангасіус Ніжний
Гарнір Святковий
короп запечений
картопляні скриньки
Солянка на сковорідці
Бейліс
Пончики з корицею (варіант)
Свинина з коріандром в червоному вині