На головну

Бублики з фаршем

Складність: не визначена

Як приготувати

1. М'ясо перекрутити на м'ясорубці.

2. Обсмажити, на соняшниковій олії, дрібно нарізану цибулю та гриби.

3. З'єднати фарш з грабами і цибулею і додати спеції.

4. Бублики замочити в молоці, що трохи розмокнув верхній шар (5-10 хвилин в залежності від якості бублика).

5. Заповнюємо дірочку від бублика фаршем, присипаємо тертим сиром і поливаємо майонезом.

6. Випікати в духовці при 180 градусах близько 30 хв., До готовності фаршу.

Подавати теплими, але ми любимо холодними з гарячою кавою.

Смачного!

Інгредієнти

0,5 кг. бубликів (малюків)

500 гр. свинини

300 гр. телятини

2 невеликих цибулини

0,5 кг. печериць

0,5 літра молока

сіль

перець

базилік

оригано

200 гр. сиру для скоринки сирної

майонез

 

Інші рецепти

Салат Загадка
Вареники з сирою картоплею по татарськи
Омлет з базиліком
Салат з червоної сочевиці
Салат з тунцем
риба під грибним соусом
Рулет з лососиною
Черговий варіант салату з авокадо