Шинка смажена з гірчицею і цибулею

Кухня: Російська

Складність: не визначена

Як приготувати

Скибочки шинки змастити гірчицею і, виклавши на добре розігріту з жиром сковороду, обсмажити, після чого перекласти на блюдо, а на сковороді підсмажити ріпчасту цибулю, нарізану кільцями. Поверх кожного скибочки шинки помістити цибулю і посипати подрібненою зеленню. Подають шинку гарячою.

Інгредієнти

На 300 г шинки - 300 г цибулі, гірчиця за смаком.

 

Інші рецепти

Рубець відвареної
Вим'я відварне
Бісквітне тістечко з варенням
Курячий бульйон
Соус до м'яса як я його готую
Картопля Престиж
Шніцель
Салат з картоплі і зеленого горошку