Оселедцевий паштет "Передчуття", що віддалено нагадує форшмак, і бутерброди з ним

Час приготування: 20 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Форшмак (геакте Ерінг) два варіанти: кашерное і не дуже :)

Варіанти: Оселедцевий паштет "Київський", Форшмак або "Передчуття", Рубана оселедець (Heringhackerle) з солодкою баварської гірчицею, Оселедцевий паштет з ікрою.

Як приготувати

Подзвонили друзі і попередили, що заглянуть до нас на чарку «чаю", "чай", ясна річ був, а ось чим би закусити? У холодильнику була селедчка, пішла б і вприкуску, але мені захотілося чогось такого, за презентабельнєє. Так народився цей оселедцевий паштет, який згодом був намазаний на грінки, і з задоволенням і похвалами з'їдений.

Оселедець, манго і горіхи подрібнити у блендері. Цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору, подрібнити у блендері разом з яйцями і вершковим маслом, все ретельно змішати, приправити меленим перцем, поставити в холодильник. Тим часом підсмажити грінки або тости будь-яким відомим вам способом. Шматочки обсмаженого хліба намазати охолодженим паштетом, і прикрасити. Горілочка в чарки налита, і закусити вже є чим!

Інгредієнти

250 філе оселедця

4 великі цибулини

? манго (з успіхом можна замінити яблуком, але з манго мені сподобалося більше)

2 відварних яйця

100г лісових горіхів

50г вершкового масла

Щіпка меленого перцю

4 великих шматка житнього хліба (тости)

Корнішони і яйце для прикраси

і ніякого майонезу

 

Інші рецепти

Запечене м'ясо Святкове
Котлети На здоров'я з овочами у вівсяній паніровці
КАБАЧКИ ФАРШИРОВАНІ овочеве рагу з шинкою
Індичка в гострому каррі-соусі
Плюшки з корицею (Cinnamon Rolls) від Мішель
Салат листковий
Маннік з курагою
Млинці з начинкою з тунця і яйця