Біфштекс рубаний з чорносливом в беконі

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Біфштекс провансальський.

Як приготувати

Чорнослив замочити в теплій воді.

М'ясо разом з морквою та цибулею пропустити через м'ясорубку з крупними гратами або дрібно порубати ножем. Додати подрібнену зелень петрушки, сухі травички (які подобаються), сіль перець за смаком і жовток одного яйця. Фарш добре вимісити.

Розділити на 4 частини, з кожної порції сформувати коржик, всередину покласти чорнослив і надати форму біфштекса. Кожен біфштекс обмотати смужкою бекону.

Обсмажити на сковороді під кришкою.

Подавала з коричневим рисом і помідорами.

Смачного!

Інгредієнти

телятина або яловичина 500 г

жовток одного яйця

морква 1 шт.

цибулю 1шт.

петрушка

сіль

перець

суміш сухих трав

чорнослив 4 шт.

бекон копчений 4 пластини

рослинна олія для смаження

 

Інші рецепти

Спрятоное гніздо
Аргентинське печиво Альфагорес
Кукса
Простий буряковий салат
Локшина з кабачками у вершках
Оладки Тріо
м'ясний салат з горіхами
Домашній хотдоги