"шарлотка" з цукіні з козячим сиром

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Варіанти: Цукіні з козячим сиром, запечені порційно

Як приготувати

Цукіні нарізаємо на тонкі довгі скибочки (я використовувала сирорізки), змащуємо кожну скибочку рослинним маслом і швидко обсмажуємо з двох сторін.

Козячий сир змішуємо з дрібно нарізаною зеленою цибулею, видавленим часником і лимонним соком, перчимо.

Невеликі формочки (наприклад, для маффінів або чашечки) викладаємо скибочками цукіні, залишаючи звисаючі краю, заповнюємо кремом з козячого сиру, прикриваємо звисаючими кінцями, злегка утрамбовуємо і залишаємо в холодильнику на пару годин.

Смачного!

Інгредієнти

1 довгий тонкий рівний молодий цукіні

150 гр свіжого козячого сиру

4-5 пір'я зеленої цибулі

1 невеликий зубчик часнику

сік половинки лимона

чорний перець

рослинне масло-2 ст л

 

Інші рецепти

Вишнево-мигдальний пиріг
Пиріг з рибкою
Кекс з лососем
кашаТРІ БОГАТИРІ
Салат Фантазійний
пісочний штрейзель зі сливами та бананово-сирною прошарком
дроб с'рма
Портлеме з баранини