Свій компот

Час приготування: 25 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Яблука ріжемо на дольки. Зі сливи видаляємо кісточки. Виноград відокремлюємо від гілочки. У киплячу воду викладаємо все нарізування фрукти. Потім добовляем свіжоморожені. Після закипання добовляем цукор і лимон за смаком. Варимо хвилин 10-15.

Інгредієнти

Яблука свіжі-2шт.

Слива жовта-15шт.

Виноград-2 невеликих гілочки.

Смородина свіжоморожена-1 жменька.

Малина свіжоморожена-1 жменька.

Цукор і лимон за смаком.

 

Інші рецепти

Пунш "Санкт-Мартін" вітамінний
М'ясні котлетки (з морквою і К0 по дачі)
Салат Святковий
Закуска Червона ікра
Салатик з м'ясом по-пекінськи
Свинина філе до рису
Міні-запіканки з копченої лососини
овочева заправка