На головну

Аджика (без кип'ятіння)

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Аджика (без кип'ятіння)

Як приготувати

Помідори, перець пмить, перець гочістіть від насіння. Почистити часник. Овочі промолоти на м'ясорубці або блендером. Додати сіль і добре розмішати до расстворенія кристаликів. Розкласти в простерилізовані банки. Зберігати в прохолодному місці.

Інгредієнти

3 кг помідор "Дамські пальчики, 1 кг болгарського перцю. 0,5 кг часнику, 8 ст. Л. Солі.

Про рецепті

Можна використовувати як самостійний соус, а також додавати при приготуванні курки, м'яса. Т. к. Немає теплової обробки, то вітаміни зберігаються. У дитинстві ми з братом любили "кусочнічать": чорний хліб сслівочним маслом, а зверху - аджика. А зараз вже мій синочок лупить її банкама.

 

Інші рецепти

Cалат Aзия
Швидкий вафельний тортик (шоколадний)
консервовані овочі для Мусака Катерининського
віденський шніцель з сиром
Сирно - овочеве асорті в курячих мішечках
Бретонські млинчики (галети)
кабачки + помідори
Помідори, сушені і на сонці. Рецепт з одного інгредієнта