На головну

Салат "Капітанський"

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Яйця зварити, з кукурудзи злити рідину, огірки, варені яйця і цибулю порізати дрібним кубиком. Крабове м'ясо трохи розім'яти і скропити лимонним соком. Всі продукти змішати, посолити (за смаком можна додати дрібку меленого чорного перцю), заправити майонезом і лимонним соком.

Інгредієнти

200 г крабового м'яса (варено-морозива або консервованого)

3 яйця

1 великий огірок

1/2 банки консервованої кукурудзи (банку - 400 мл)

чайна ложка лимонного соку

1 маленька цибулина

3-4 столових ложки відвареного рису

майонез для заправки 2-3 столових ложки

сіль за смаком

 

Інші рецепти

чоловіча розмова
Салат Дунайський консервований
лікер смородиновий (або будь-який фруктовий)
Букет для коханого
Смачні огірочки
Хреново - вершковий соус
Консервація Огірки Л. Л
Салат Бабине літо