На головну

спагетті

Кухня: Італійська

Складність: не визначена

Як приготувати

Спагеті закладають у гарячу підсолену воду з ложкою раст. масла. Готові спагетті змішують з розтопленим вершковим маслом і невеликою кількістю чорного меленого перцю.

Яловиче філе нарізають соломкою, припускають з невеликою кількістю вершкового масла, а потім і з дрібно нарізаною цибулею. Додають дрібно нарізані помідори, зелень, солять, посипають чорним перцем, вливають одну чашку м'ясного соку або бульйону і варять на слабкому вогні до готовності м'яса.

 Потім зелень виймають, а шматки м'яса разом з соусом викладають на тарілки і гарнірують спагетті. Окремо можна подавати тертий сир.

Інгредієнти

-спагетті - 100г

- Масло вершкове - 2 ст. л.

- Яловичина (філе) - 100г

- Цибуля ріпчаста - 1/2 цибулини

- Помідори свіжі - 1-2 шт.

- Бульйон - 1/5 склянки

- Сир тертий - 2 ст. л.

- Зелень, перець чорний, сіль - за смаком

Про рецепті

а можна ще швидше все зробити - купити пакетик Маггі макарони з соусом баланез)))

 

Інші рецепти

Варення з огірків
Лазанья з морським коктейлем і шпинатом
Улюблений рис
Лечо
Французький соус до салатів
Паелья
СЛІВКРЕМТОРТ
Салат зі свинини з чорносливом