Марокканський суп Харіра

Кухня: Марокканська

Складність: не визначена

Як приготувати

У каструлі обсмажити м'ясо з кістками і цибулею.

Додати селеру і решту зелень, приправи.

Додати нут і помідори, влити воду і варити 2:00 доразмягченія м'яса.

Трохи борошна розвести в супі і загустити його.

Трохи проварити, помішуючи. Посолити. Додати локшину.

Смачного!

Інгредієнти

500 гр м'яса

яловичі кістки

3 цибулини, нарізані кільцями

корінь селери

стебла селери

по половині пучка петрушки і кінзи

1 ч. Л. чорного перцю

щіпка кориці

2 стркана очищених помідорів

стакан нуту (хуммус), вимоченого у воді 24 години

8 склянок води

мука

локшина

Про рецепті

Вийшло смачно, тому поспішаю поділитися. Фотографій, на жаль немає (варили у одного, у нього немає цифрового)

 

Інші рецепти

Торт Абрикосовий Профітроль
біляші з борошна млинців
ікра з кабачків оочень проста
Міні тістечка крошковие КОНУСІКІ (та з коньячком ... :-))
м'ясне печеня
торт Наполеон мокрий
торт Книга
Баклажани смачно