На головну

Феттучіні по-римському

Складність: не визначена

Як приготувати

Спочатку робимо соус. Відварені сушені білі гриби тушкуємо з обсмаженою цибулею і морквою.

Додаємо печінку. Я віддаю перевагу індиче, тому що у неї немає присмаку, але це на любителя. Обсмажити.

Додати червоне вино, приправи і ще трохи протушкувати.

Додати томатну пасту і шинку.

Полити соусом Феттучіні.

Інгредієнти

Білі сушені гриби

морква

цибуля ріпчаста

індичих або куряча печінка

червоне солодке вино

томат-паста

шинка

гвоздика, лавровий лист, коричневий цукор, сіль, бульйонний кубик

Феттучіні або спагетті

Про рецепті

З цукром обережніше. Спочатку спробуйте, може і не треба, мені здалося, що він надає трохи пікантності, так що киньте небагато.

 

Інші рецепти

ЛЕЧО з болгарського перцю
Шпинат. Закуска для Самурая
Кисіль з червоної смородини
Скумбрія маринована
Тісто для біляшів в хлібопічці
Сирний пиріг
Торт яблучний з білковим кремом
Проста і смачна квасоля