Tartiflette

Кухня: Французька

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Розігріваємо духовку до 220гр.

Очищаємо і нарізаємо картопля товстими скибочками, відварюємо в киплячій воді 5-10 хвилин. Зливаємо воду.

Дрібно режим цибулю, обсмажуємо на вершковому маслі, коли цибуля почне золотитися дорізати в нього бекон, обсмажити ще 5ть хвилин.

Сир нарізати дрібними кубиками. Викласти половину картоплі у форму, посипати цибулею з беконом і сиром, сіль, перець за смаком. Повторити шар, зверху залити вершками і запікати 10-15 хвилин до золотистого кольору.

Відмінно йде з салатиками.

Інгредієнти

750 гр картоплі

1 ріпчаста цибулина

6-8 смужок бекону (копченого)

250 гр будь-якого сиру

150 мл вершків

 

Інші рецепти

Огірочки малосольні
Рогалики сирні (варіант)
Пиріжки з зеленою цибулею і яйцями
солоні шеррі
Вафельний легкий тортик
Mini - Lasagne з фореллю і домашнім сиром
Вихід у півфінал. Варіант перший
Форель з кедровими горішками і зеленню